Familien Widholm-Veen valgte Nativo®Trefiberisolasjon til sitt massivtrehus i Lillehammer

Familien kjøpte et tømmerhus fra Finnlamelli i Finland. Med fokus på at tre er en fornybar råvare og har hygroskopiske egenskaper, falt valget på Nativo® Trefiberisolasjon som lages av trevirke fra PEFC™-sertifisert skog.

Siden vi valgte massivtrehus som skal puste i ytterveggene var det helt naturlig for oss å velge Hunton Nativo® Trefiberisolasjon i etasjeskillene og i deleveggene. Med to aktive gutter som alltid har mye på gang, passer det bra at Hunton Nativo® Trefiberisolasjon også har god støydemping, forklarer Widholm-Veen.

De påpeker også at det er et pluss at produktet ikke klør ved bygging – både for oss og håndverkerne – ettersom det gjør byggefasen triveligere.

Det viktigste for oss er at sønnene våre på 7 og 9 år skal leve og bo i et sunt og godt hus, avslutter Widholm-Veen.

Les mer om Nativo Trefiberisolasjon her.