Prisforespørsel

Ønsker du å få en pris på ditt prosjekt? Send oss en prisforespørsel nå.

Prisforespørsel

Blåsepartnere

Norsk Trefiberisolering har som målsetning å levere innblåst Nativo® Trefiberisolasjon i alle kriker og kroker av Norge. På nåværende tidspunkt har vi egne blåsebiler som dekker det meste av Vestlandet, Østlandet og Trøndelag. På Sørlandet har vi inngått partneravtale med Trefiberisolering Sør AS, og for øvrige deler av landet jobber vi med å få på plass flere partnere.

Sørlandet

Logo Trefiberisolering Sør

I fylkene Øst-Agder, Vest-Agder og den sørlige delen av Rogaland opp til Boknafjorden (inkl. Stavanger), har vi inngått partneravtale med Trefiberisolering Sør AS.

Trefiberisolering Sør AS har ansatte med lang erfaring og kjennskap til både produksjon, salg og generelt bruk av tre som byggemateriale. Vi er stolt over å ha fått en partner i Trefiberisolering Sør, som nå håndterer den stigende etterspørselen etter Hunton Nativo® Trefiberisolasjon på hele Sørlandet.

Trefiberisolering Sør har topp moderne utstyr, og benytter blant annet isoleringsmaskin fra den verdensledende produsenten X-Floc.

Blåsetilhenger mai 2016

Ønsker du tilbud på blåseisolering på Sørlandet, kan du enten sende inn prisforespørsel via vårt skjema her på websiden, eller ved å kontakte Trefiberisolering Sør direkte.

Trefiberisolering Sør AS
Fiboveien 20
4580 Lyngdal

Tlf nr: 38 33 33 38
Epost: post@trefibersor.no

Salgsleder: Morgan Håland
Tlf direkte: 91360046

Morgan Håland

Nordland og Troms

DSN Logo

Med sin hovedbase i Svolvær i Lofoten, kan vår partner DSN Entreprenør AS levere innblåst Hunton Nativo® Trefiberisolasjon til kunder i både Nordland og Troms.

DSN Entreprenør har opparbeidet seg bred erfaring innen blåseisolering, og har allerede i flere år levert innblåst Celluloseisolasjon. Selskapet har lang historie og tradisjon som bygningsentreprenør helt tilbake til 1930 tallet, og ble i 2016 blåsepartner for Norsk Trefiberisolering AS.

Ønsker du tilbud på blåseisolering fra DSN Entreprenør, kan du enten sende inn prisforespørsel via vårt skjema her på websiden, eller ved å kontakte DSN Entreprenør direkte.

DSN Entreprenør AS
Industrivegen 11 Osan
8300 Svolvær

Tlf nr: 76 06 85 50
Epost: firmapost@dsn-as.no

Salgsleder: Kristian Meyer
Epost: kristian@dsn-as.no
Tlf direkte: 911 55 946

Øvrige deler av Norge

I deler av Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal, Nord-Trøndelag, Nordland, Troms, og Finnmark arbeider vi med å få på plass partnere. Jobber du i et selskap i ett av disse fylkene, som ønsker å arbeide med et innovativt, miljøvennlig og etterspurt byggevareprodukt, og er interessert i å inngå i et partnersamarbeid med Norsk Trefiberisolering? Ta i så tilfelle gjerne kontakt med oss for en hyggelig prat om blåseisolering med Hunton Nativo® Trefiberisolasjon.

Daglig leder: Ole Mathias Lygren
Epost: ole@trefiberisolering.no
Tlf direkte: 40491398

OML-4-edit1

 

2014-08-26 16.37.35